SNACKBAR DE WALENBURGER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 497 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar De Walenburger. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 10:25 Bezorgtijd was ontzettend snel, de patat daarentegen was doordrenkt met vet en oud.
13 feb 2024 om 14:14 De eigenaar moet iemand anders zijn .patat was verbrandt en oud echt niet om te eten , en nog deaat van de kapsalon was M maar niet XXL wat ik besteld ook zonder extra sald en vlees .. helaas laatste tijden niet zo tevreden hier ...
12 feb 2024 om 10:49 Is de eigenaar veranderd? Pindasaus is geen echte meer maar die van de Chinees, slappe friet en lauw eten. Jammer, vroeger was het echt top.
11 feb 2024 om 20:51 bij het openmaken van mijn bestelling zag ik dat het bakje saus was opengegaan, dat kan gebeuren, toen ik vervolgens belde werd er heel begripvol te woord gestaan en nog beter geholpen dan ik had verwacht.
4 feb 2024 om 19:48 Helaas ontbrak er wederom saus . Is niet de eerste keer
30 jan 2024 om 21:54 Erg snel bezorgd en lekker zoals altijd!
28 jan 2024 om 9:09 Ze hadden een foutje gemaakt in mijn bestelling. Ik belde, werd zeer vriendelijk te woord gestaan en binnen dertien minuten kreeg ik mijn hele bestelling opnieuw, ook de dingen die eerder wel goed waren. Wat een service!
27 jan 2024 om 23:02 Helft van de patat was verbrand en koud aangekomen. Bestelling notities niet nagekomen. ik was een loyale klant maar nu helaas gaat dat niet meer door.
24 jan 2024 om 8:33 Erg slappe friet.
16 jan 2024 om 15:22 Snelle dingen
6 jan 2024 om 23:44 Erg snelle bezorging op een zaterdagavond en vriendelijke bezorger. Eten goed op temperatuur en smaak!